Categories
Yleinen

Rahankeräyslupa myönnetty

Apua Ukrainaan ry:lle on myönnetty rahankeräyslupa. Se poikkeaa aiemmista pienkeräysluvista siinä, että nyt keräyksellä ei ole ajallista eikä euromääräistä rajoitusta. Myös myöntämisprosessi on erilainen, pienkeräysluvan saa omalla ilmoituksella, mutta rahankeräyksen lupaprosessissa poliisi tekee perusteellisen selvityksen hakemuksen perusteista, hakijan toiminnasta ja taustoista yms. Voidaan siis hyvällä syyllä todeta, että viranomaiset ovat todenneet meidät vastuulliseksi toimijaksi.

Rahankeräyksen tuottoja voidaan käyttää vain humanitaariseen tarkoitukseen. Meidän kohdallamme se tarkoittaa avustustarvikkeitten keräämistä, ostamista, kuljettamista ja jakelua Ukrainan hätää kärsiville. Voimme myös mahdollisuuksien mukaan avustaa paikallisia pakolaisia. Avustamme myös sotilaita, mutta muilla tavoilla hankituilla varoilla.

Rahankeräyksen tiedot:

Keräyksen järjestäjä: Apua Ukrainaan ry

Yhteystiedot: Löytyvät tältä sivustolta

Lupanumero: RA/2023/173

Pankkitili: FI06 4765 0010 0572 45

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *