Categories
Yleinen

Rekkakuorma Kiovaan

Saamme iloksemme kertoa, että viimeisin kuormamme on saatu perille Kiovaan ja tavarat lähteneet kohti uusia käyttäjiä, haluamme kanssanne jakaa muutaman kuvan siitä, kun rekkaa Kiovassa puretaan.

10.1 Pakkasimme Jyväskylässä rekan täyteen, ja kuorma sisälsi paljon sairaalatarvikkeita useilta eri lahjoittajilta, sekä aggregaatteja ja kamiinoita. Tämä kuorma sisälsi myös viimeisen suuren vaatelähetyksen. Kuormaan saimme lahjoituksia myös Laukaan ja Muuramen pisteiltä.

Yhteistyökumppanimme kiovassa purkivat kuorman 17.1.23 ja ovat hoitaneet logistiikan, jotta lahjoitukset on saatu kohteisiin, joissa niille on tarvetta. Olemme saaneet myös uuden yhteistyökumppanin Ukrainassa, järjestön nimeltään Light of the sun.

Työmme jatkuu, kiitos jokaiselle, joka panoksellaan on tätä toimintaa mahdollistanut.

Slava Ukraini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *