Mataran markkinoilla

Viime lauantaina meillä oli myyntikoju Jyväskylän Valon Kaupungin yhteydessä järjestetyillä Mataran markkinoilla. Kojusta sai pientä purtavaa ja erityisesti hodarit saivat ansaitsemaansa suitsutusta. Bongatkaa sini-keltaiset värit tulevissakin tapahtumissa älkääkä missatko maan mainioita hodareita. Myyntituotot menevät luonnollisesti täysimääräisinä Ukrainan hyväksi.

Avusturekka lähdössä 29.9.2022

Apua Ukrainaan ry organisoi ja lastasi avustuskuljetuksen yhdessä kumppaneidensa kanssa. Suurin osa rekan sisällöstä koostui Sairaanhoitopiirin lahjoittamista, vanhasta sairaalasta kerätyistä sairaalavälineistä ja tarvikkeista. Mutta paljon oli mukana myös yritysten ja yksityisten lahjoituksia Jyväskylästä ja Laukaasta ja muualtakin. Suuret kiitokset kaikille lahjoittajille!

Myyjäiset Ukrainaan hyväksi

Tänään Sepänkeskuksessa yhdessä ukrainalaisten kanssa pidetyissä myyjäisissä riitti hyvin väkeä koko aukiolon ajan. Myynnissä olevat upeat tuotteet ja tarjolla olleet palvelut (kampaaja sekä hierojat) kävivät hyvin kaupaksi.

Myyjäisten tuotto, lähes 4000€, menee Ukrainan hyväksi.

Kiitos kaikille myyjäisiin osallistuneille, niin myyjille, myytävien tuotteiden lahjoittajille kuin ostajillekin.

Kiitos tilan käytöstä Sepänkeskus, kampaamotuolin lainasta Studio Aki Korpinen sekä vapaaehtoiset Ukrainassa, kun toimititte meille myyjäisiin tuotteita.

Yhdessä teemme hyvää!