Tietoja meistä

Apua Ukrainaan ry jatkaa jyväskyläläisen vapaaehtoisryhmän talvella -22 aloittamaa avustustoimintaa.

Yhdistys keskittyy keräämään ja toimittamaan varusteita Ukrainan rintamalle ja sotilassairaaloihin ja muille sodasta kärsiville. Olemme erikoistuneet sairaalavarusteiden toimittamiseen rekkakuljetuksin, mutta viemme paljon myös avolavoja ja pakuja haavoittuneiden ja ja vainajien kuljettamiseen ja ambulansseiksi. Ukrainassa paikalliset kumppanimme huolehtivat tavaran jakelusta loppukäyttäjille. Logistiikkaketjuun osallistuvat myös Puolan vapaaehtoiset.

Apua Ukrainaan ry:n rahankeräyslupa on voimassa. Voit lahjoittaa rahaa tilille FI06 4765 0010 0572 45 Rahankeräysnumero on: RA/2023/173. Rahankeräysvaroja käytetään ainoastaan humanitäärisiin tarkoituksiin.

Toistaiseksi meillä ei ole yleisölle tarkoitettua lahjoitustavaroiden vastaanottoa, mutta merkittävien tavaraerien kyseessä ollessa ota yhteyttä team@apuaukrainaanjkl.fi tai soita meille.

Yhdistyksen hallitus:

Emmili Kananen, puheenjohtaja

Anatoliy Artemenko, varapuheenjohtaja, 040 595 5225 anatoliy.artemenko@apuaukrainaanjkl.fi

Matti Ahonen, rahastonhoitaja ja sihteeri, 044 238 3720 matti.ahonen@apuaukrainaanjkl.fi

Apua Ukrainaan -vapaaehtoisryhmä tekee yhteistyötä muiden järjestöjen ja tahojen kanssa ja noudattaa toimissaan viranomaisohjeita ja kunnioittaen avustusjärjestöjen toimintaa. Yhdistyksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja on uskonnollisesti neutraali. Yhdistyksen toiminta rahoitetaan rahankeräyksillä, lahjoituksilla, hyväntekeväisyysmyynnillä ja erilaisten tapahtumien tuotoilla.

MUKAAN VAPAAEHTOISTYÖHÖN

Haluatko olla mukana tekemässä arvokasta työtä auttamalla Ukrainan sodasta kärsiviä ja maan puolustusta ja jälleenrakennusta harjoittavia tahoja sekä pakolaisia Suomessa. Auttavia käsiä tarvittaisiin tällä hetkellä erityisesti some-tiedotukseen ja varojen keräämiseen.

Ilmaise halukkuutesi yhdistyksen jäseneksi Emmilille sähköpostitse: emmili.kananen@apuaukrainaanjkl.fi Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet. Vuoden 2023 jäsenmaksu on 5 €

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry, Postnord, Jyväskylän Kopio-Team, Kiovan Hitsausinstituutti, Blue and Yellow Hearts

YRITYSSPONSORIT JA LAHJOITTAJAT

Postnord
Seppälääkärit
Mannerheimin lastensuojeluliitto