Categories
Yleinen

Kuudes rekka liikkeelle

Eilen oli logistisesti vilkas päivä. Apua Ukrainaan ry laittoi rekan lisäksi matkaan kolme lava-autoa ja yhden ison pakun. Tästä ”pikkuautojen” saattueesta tulee tarinaa erikseen lähiaikoina.

Se oli jo kuudes rekka tälle vuodelle, mutta joka kerta sitä hämmästyy, kuinka paljon tavaraa puoliperävaunuun mahtuu. Kuvista voi nähdä, että olemme standardoineet menetelmämme ja pakkauslinjamme tuottaa 0,9 x 2,4 x 2,25 m kolleja, joiden perussisältö on kaksi sairaalasänkyä + paljon muuta tavaraa. Näitä vajaan 3 m3 kolleja menee rekkaan kaksi päällekkäin aseteltuina 30 kpl. Yksi sänky painaa toista sataa kiloa.

Tällä kertaa lastattiin myös 9 kollia (= 25 m3) suojavarusteita ja pari vähän isompaa, painavampaa ja herkästi särkyvää laitetta erikoiskehikoihin. Mukana oli myös muutama kolli pyörätuoleja ja rollaattoreita, joita meni kymmeniä kappaleita. Kollien täytteeksi mahtui myös melkoinen määrä äitiyspakkauksia, juoksuhautakynttilöitä, ruokaa ym. tarpeellista.

Olemme saaneet sairaalavarusteita kiitettävästi lahjoituksina lähialueelta – ja vähän kauempaakin – sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Keräämme edelleen mielellämme kaikki poistoon menossa olevat, mutta käyttökelpoiset sairaalasängyt, apuvälineet, hoito- ja suojaustarvikkeet, laitteet ja tekstiilit

Seuraavan rekan lasti on jo pakattuna ja kuljetus lähtee heti kun logistiikkaketjumme on sulattanut edelliset toimitukset.

Kiitämme kaikkia tavaralahjoittajia ja Ahola Transportia kuljetuksen sponsoroinnista. Kuluja tulee Puola-Ukraina kuljetuksesta ja vähän muustakin, niihin voi jokainen osallistua lahjoittamalla rahaa:

Rahankeräyslupa RA/2023/173

Pankkitili: FI06 4765 0010 0572 45

Saaja: Apua Ukrainaan ry

Viesti: Kuljetusavustus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *