Categories
Yleinen

Avustustavara liikkui loppuvuodesta

Yhdistyksemme sai operoitua loppuvuoden aikana kolme eri kuljetusta Ukrainaan. Lahjoitustavaran keräämisessä ja kuljetusten järjestelyissä on jonkinmoinen työ, joten kiitos kaikille vapaaehtoisillemme eri rooleissaan.

Mitään tavaraa ei tietenkään liikkuisi elleivät kansalaiset tekisi lahjoituksia tavaran tai rahan muodossa. Kiitos kaikille lahjoittajille. Tavaraahan kertyy sekä meidän Jyväskylän, Laukaan että Muuramen keräyspisteisiimme ja kauppakeräysten muodossa sekä muuta kautta erikseen sovittaessa.

Mainitaan viimeisten matkojen mahdollistajina Omri ry, Jyväskylä Truck Center, Rengasliike Paussu, Tallink, https://www.instagram.com/mariia_ukrainemerch/ sekä Samuli ja Maisa Suomala.

Marraskuun lopussa tavaraa vietiin paku/peräkärry- lasti, joulukuun alkupuolen kuljetus hoidettiin kuormurilla ja pakulla, joissa molemmissa oli kärry perässä ja tätä kirjoitettaessa on matkalla taas paku/kärry-yhdistelmä.

Viimeisen matkan matkakertomuksen voit lukea liittymällä FB-ryhmäämme https://www.facebook.com/apuaukrainaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *